Leden

De volgende weddingplanners zijn lid van de vereniging Weddingplanners Noord-Nederland.

Bij Daan Events
Wauw, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden?Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben. Uiteraard heeft een weddingplanner tal van ideeën, maar het is juist de taak van de weddingplanner om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren. Als weddingplanner ben ik tijdens de bruiloft ook de ceremoniemeester. Dat heeft niet alleen als voordeel dat jullie als bruidspaar nergens aan hoeven te denken, ook kunnen al jullie gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag. Ik zorg ervoor dat alles verloopt zoals gepland en speel snel in op onvoorziene omstandigheden. Uiteraard ben ik ook de gehele dag het aanspreekpunt voor jullie, de gasten en leveranciers. Wanneer jullie graag écht willen genieten van de (aanstaande) bruiloft; schakel dan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester in.Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ik drink graag koffie! Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak: www.bijdaanevents.nl
   
Evelynn Flores

She said yes! Trouwen onder een heldere sterrenhemel, op een privé strand met warm zand tussen je tenen, of in een idyllische cottage met sneeuwvlokjes in je haar? Tijd om je fantasieën om te gaan zetten in realiteit en de bruiloft van je dromen te gaan organiseren. Maar waar begin je? Er komt een hoop uitzoekwerk, keuzes en to-do lijstjes bij kijken, en het is logisch dat je wellicht wat hulp zou kunnen gebruiken. Je kunt mij als dedicated weddingplanner bij zo veel of zo weinig als je wilt inzetten. Even sparren in een los adviesgesprek, een toegewijde ceremoniemeester om jullie dag in goede banen te leiden of jullie bruiloft van A tot Z geregeld – het kan allemaal. En nog belangrijker, als je mij betrekt bij je bruiloft weet je zeker dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken! Elke bruiloft is uniek, en bij Evelynn Flores vertaal ik jullie wensen en fantasieën naar een dag om van te genieten en nooit te vergeten.

Lees meer…


 
Fascino Wedding

Ciao! Ik ben Hendrina Spoelstra, het gezicht achter Fascino Wedding.
Dé Italiaanse droom! Trouwen in Italië. Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; de passie, liefde en mijn creativiteit uitdragen binnen deze branche voor mijn toekomstige bruidsparen. Ik wil jullie net zo’n unieke belevenis laten voelen wat ik zelf ook heb ervaren. Na mijn eigen bruiloft bruiste ik van de ideeën en ging opzoek naar de mogelijkheid om mijn creativiteit en organisatietalent verder te ontwikkelen. Dit slaagde! Ik volgde de opleiding tot weddingplanner aan Weddingplannersinstitute in Nieuwegein.

Persoonlijke betrokkenheid maakt het werken in de trouwbranche juist zo leuk en uniek. Of jullie nu willen trouwen in Italië of Nederland, niets is te gek. Fascino Wedding is gespecialiseerd in alle aspecten dat bij het organiseren en regelen van jullie bruiloft komt kijken. Iedere bruiloft moet gewoon perfect zijn. Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, een tikje perfectionisme en dubbel check hoort er gewoon bij.

Hebben jullie al een beeld hoe jullie mooiste dag eruit komt te zien of juist helemaal nog niet? Wellicht slaat de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden. Neem vrijblijvend contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer…

   
 
I am Weddingplanner

Trouwen: Het aangaan van een officiële verplichting tussen twee personen om voor elkaar te zorgen. Bruiloft vieren, een huwelijk sluiten, huwen, in de echt verbonden worden, in het huwelijk treden.

En wat is het mooi en een eer om als weddingplanner zorg te mogen dragen voor deze bijzondere dag. Vaak de mooiste dag uit jullie leven. Het moet perfect zijn, maar vooral: het moet bij jullie passen. Ik help jullie graag bij het organiseren van deze mooie dag, vol liefde, zonder stress.

I am Rosanne Stikvoort, I am Weddingplanner

Lees meer…

   
Jil’s Weddings & Events
Ik ben Jildau Mastenbroek, het gezicht achter Jil’s Weddings & Events en wil jullie via deze weg feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk! Een bruiloft organiseren is ontzettend leuk. Voldoende tijd en kennis zijn dan wel nodig anders raak je al snel verstrikt in het ‘grote bruiloften web’. Hebben jullie niet voldoende tijd of kennis, vinden jullie zorgeloos genieten het belangrijkste of zijn jullie opzoek naar creatieve ideeën en oplossingen? Zoek dan contact! Van brainstormsessies tot de volledige organisatie. Van verhuur van unieke items om jullie dag aan te kleden tot het ceremoniemeesterschap. Het doel ik hierbij altijd om samen een bruiloft te creëren op basis van jullie wensen waarbij jullie karakters centraal staan. Geen regels of verwachtingen van anderen. Een mooie bruiloft! Van buiten én van binnen. Ik kijk uit naar een, vrijblijvende, kennismaking!

Hartelijke groet, Jildau

 

www.allyouneedisjils.nl

   
 
Kirsch

Jullie gaan trouwen! En nu? Iedereen is blij voor jullie en heeft de beste adviezen, maar jullie zien door de bomen het bos al niet meer! Een weddingplanner helpt je bij het organiseren van jullie huwelijk, bij het maken van keuzes en bewaakt het budget. Als extra bonus hoef je je vrienden niet te vragen om ceremoniemeester te zijn! Wil jij ontspannen aan jouw huwelijksfeest beginnen en alles wat die dag gebeurt helemaal meemaken?  Dan is het zeker aan te raden om een weddingplanner in te huren.

Een weddingplanner is onderdeel van jouw huwelijksfeest, kies er dus één die bij je past. Kies je voor Kirsch, dan kies je voor een ervaren weddingplanner die van jouw huwelijksfeest een persoonlijk en uniek feest maakt. Tot in de details goed georganiseerd en met oog voor jullie wensen. 

Lees meer…

Kirsch Stephanie Logo kirsch
Meesterwerk
Hi, ik ben Anne Meester.
Wat superleuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Om te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de grote dag, én de weg daarnaartoe, help ik graag. Jullie bepalen zelf hoe beperkt of uitgebreid jullie die hulp inzetten: ik kan de gehele planning en organisatie doen, of bijvoorbeeld alleen even meedenken over de laatste puntjes op de i. Ook als ceremoniemeester ben ik inzetbaar, zodat op de grote dag al jullie gasten gewoon ontspannen gast kunnen zijn. In alles werk ik er aan om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken.
Kortom, ik maak van jullie trouwdag mijn Meesterwerk.

Lees meer…

 
Onbezorgde Trouwdag
Mijn naam is Nicole Bredewold, weddingplanner Onbezorgde Trouwdag. Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar ik voor sta. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester. Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek. Jullie bruiloft mijn zorg!

Lees meer…

 
 
Picture-Perfect
Yes trouwen!
Nu je aan de start staat van deze mooie periode komen er veel ideeën naar boven. Jij als bruid hebt waarschijnlijk, net als duizenden anderen, altijd al gefantaseerd over ‘jouw grote dag.’  En jij als bruidegom weet vast ook wel hoe jij de zaakjes geregeld wilt hebben.Merk jij ook dat je tijdens je online zoektocht, verzand in de geweldige ideeën. Of weet je de weg niet om van deze mooie plaatjes werkelijkheid te maken? Dan ben ik er voor jullie.
Door mijn uitgebreide netwerk, mijn ervaring en mijn opleiding kan ik jullie ondersteunen om de perfecte droombruiloft werkelijkheid te maken. Als weddingplanner help ik jullie met het ‘ontwerpen’ van de bruiloft, inspireer met bijzondere ideeën die bij jullie passen en leg contacten met leveranciers die aansluiten bij jullie wensen.
Op de huwelijksdag ben ik als ceremoniemeester aanwezig om te zorgen dat alles volgens jullie wensen verloopt. Daarnaast ben ik je stabiele factor, die op deze toch wel spannende dag als een rots in de branding blijft staan, waardoor jullie en alle gasten optimaal kunnen genieten van alle mooie dingen die deze bijzondere dag gaan gebeuren.Lees meer…
 
   
Puur trouwen
Puur trouwen staat voor onbezorgd en verzorgd trouwen. Daar waar jullie behoefte hebben aan hulp, kan ik jullie ondersteunen. Of dit nu alleen het draaiboek is, samen moodboard maken voor de styling en indeling van de dag, professioneel ceremoniemeester, etc. of gewoon alles. We gaan het samen doen zodat het ten alle tijden jullie dag blijft! En dat het vooral genieten wordt voor jullie en jullie gasten zowel in de voorbereidingstijd en jullie mooiste dag!

 

Ik maak graag kennis met jullie!
Margriet Smit

Lees meer…

 
 
Trouw aan jou – by Bo
Als weddingplanner en ceremoniemeester volg ik mijn hart. Zoals je ook in de liefde je hart volgt.
Trouw aan jou betekent voor mij: bezig zijn met wat ik het allerliefst doe. Organiseren, plannen, styling, adviseren, van A tot JA!Trouw aan jou betekent voor jullie: zonder zorgen de liefde vieren op jullie grote dag.
Zijn jullie op zoek naar een vast aanspreekpunt, iemand die mee denkt en helpt keuzes maken, een ceremoniemeester zodat jouw goede vriend, vriendin, broer of zus zich ook gast voelt en van de bruiloft kan genieten? Willen jullie hulp bij het zoeken van een locatie, styling advies, opstellen van het draaiboek, tafelschikking, dagindeling?
Voor iedere bruiloft een passend voorstel. Vanaf de planning tot aan de huwelijksreis denk en organiseer ik samen met jullie.Laten we kennis maken.www.trouwaanjou.com
  
 
Van Dijk Bruiloften
Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd met dit mooie voornemen! Mijn naam is Ellen van Dijk – Vinke, Weddingplanner en Ceremoniemeester. Een spannende en drukke tijd breekt aan. Gelijk kun je al aan de slag om de eerste wensen en ideeën op te schrijven en uit te werken. Maar wat moet je eigenlijk allemaal regelen? Wat is er allemaal mogelijk? Weten jullie niet precies waar jullie moeten beginnen en willen jullie graag hulp van een professionele weddingplanner of ceremoniemeester? Dan ben ik er voor jullie! Een weddingplanner/ceremoniemeester ontzorgt. Op deze manier kan je zonder stress en met veel plezier werken aan de voorbereidingen en optimaal genieten tijdens de dag zelf. Neem je mij als weddingplanner of ceremoniemeester in de hand, dan ben je verzekerd van: het nastreven van jullie wensen, een stressloze voorbereiding, zorgeloos genieten, ruime keuze voor elk budget, professionaliteit en persoonlijke begeleiding.
Voor vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak: Neem gerust contact op!
 
 
Vertrouwd Wedding Planning
 

 Jullie gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Mijn naam is Wilma Ammersken-Baas, Weddingplanner van Vertrouwd Wedding Planning.
Een trouwdag moet perfect en uniek zijn. De organisatie hiervoor is een hele klus. Ik als weddingplanner help jullie daar graag bij. Jullie kunnen er op vertrouwen dat jullie dag zo wordt als waar jullie van dromen. Een dag zonder zorgen, een dag om volop van te genieten.
Door mijn kennis en contacten met vele leveranciers is het mogelijk om goede en eerlijke prijsafspraken te maken.

Dus heb vertrouwen in mij en neem vrijblijvend contact met me op!

 
   
Woesh weddingplanner
Mijn naam is Maria van Tuinen. Een enthousiaste weddingplanner die heel graag op persoonlijke wijze aan de slag gaat met en voor aanstaande bruidsparen. Een professioneel weddingplanner past binnen elk budget. Een goede weddingplanner kan bijvoorbeeld zijn/haar kosten (deels) terugverdienen door goede prijsafspraken te maken voor het aanstaande bruidspaar.
Of jullie nu alleen hulp nodig hebben bij het contracteren van bepaalde partijen, of een ceremoniemeester willen op jullie grote dag: Ik help jullie heel graag om jullie trouwdag te laten verlopen zoals jullie dat graag willen. Je hoeft je vriendin of broer niet meer de spannende taak toe te bedelen van ceremoniemeester: ik coördineer alles voor jullie zodat iedereen, vooral jullie zelf, optimaal kunnen genieten van jullie grote dag. Ik kom graag (vrijblijvend) langs om kennis met jullie te maken!Lees meer…