Leden

De volgende weddingplanners zijn lid van de vereniging Weddingplanners Noord-Nederland.

 

Bij Daan Events
Wauw, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden?

Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben. Uiteraard heeft een weddingplanner tal van ideeën, maar het is juist de taak van de weddingplanner om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren. Als weddingplanner ben ik tijdens de bruiloft ook de ceremoniemeester. Dat heeft niet alleen als voordeel dat jullie als bruidspaar nergens aan hoeven te denken, ook kunnen al jullie gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag. Ik zorg ervoor dat alles verloopt zoals gepland en speel snel in op onvoorziene omstandigheden. Uiteraard ben ik ook de gehele dag het aanspreekpunt voor jullie, de gasten en leveranciers. Wanneer jullie graag écht willen genieten van de (aanstaande) bruiloft; schakel dan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester in.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ik drink graag koffie! Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak: www.bijdaanevents.nl

   
BO MORTY Weddingplanner
Trouwen, een moment in jullie leven om nooit te vergeten, daarom mag er op deze grote dag natuurlijk niets ontbreken. Als Weddingplanner en Ceremoniemeester help ik jullie hier graag bij. Mijn werkwijze baseer ik op jullie wensen, samen maken we er een onvergetelijke dag van.
BO MORTY is persoonlijk, betrokken en biedt een oneindigheid aan mogelijkheden. Liefde en plezier staat centraal, elke bruiloft is uniek, voor welke stijl of locatie jullie ook kiezen. Neem eens een kijkje op mijn website: www.bomorty.com.
BO MORTY weddingplanner Logo Bo Morty
Cotton Candy Weddings
Alma van den Bos is het gezicht van Cotton Candy Weddings uit Zwolle. Binnenkort volgt hier meer informatie.

Lees meer…

 
I am Weddingplanner

Trouwen: Het aangaan van een officiële verplichting tussen twee personen om voor elkaar te zorgen. Bruiloft vieren, een huwelijk sluiten, huwen, in de echt verbonden worden, in het huwelijk treden.

En wat is het mooi en een eer om als weddingplanner zorg te mogen dragen voor deze bijzondere dag. Vaak de mooiste dag uit jullie leven. Het moet perfect zijn, maar vooral: het moet bij jullie passen. Ik help jullie graag bij het organiseren van deze mooie dag, vol liefde, zonder stress.

I am Rosanne Stikvoort, I am Weddingplanner

Lees meer…

   
Onbezorgde Trouwdag
Mijn naam is Nicole Bredewold, weddingplanner Onbezorgde Trouwdag. Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar ik voor sta. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester. Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek. Jullie bruiloft mijn zorg!

Lees meer…

 
Picture-Perfect
Yes trouwen!
Nu je aan de start staat van deze mooie periode komen er veel ideeën naar boven. Jij als bruid hebt waarschijnlijk, net als duizenden anderen, altijd al gefantaseerd over ‘jouw grote dag.’  En jij als bruidegom weet vast ook wel hoe jij de zaakjes geregeld wilt hebben.Merk jij ook dat je tijdens je online zoektocht, verzand in de geweldige ideeën. Of weet je de weg niet om van deze mooie plaatjes werkelijkheid te maken? Dan ben ik er voor jullie.
Door mijn uitgebreide netwerk, mijn ervaring en mijn opleiding kan ik jullie ondersteunen om de perfecte droombruiloft werkelijkheid te maken. Als weddingplanner help ik jullie met het ‘ontwerpen’ van de bruiloft, inspireer met bijzondere ideeën die bij jullie passen en leg contacten met leveranciers die aansluiten bij jullie wensen.
Op de huwelijksdag ben ik als ceremoniemeester aanwezig om te zorgen dat alles volgens jullie wensen verloopt. Daarnaast ben ik je stabiele factor, die op deze toch wel spannende dag als een rots in de branding blijft staan, waardoor jullie en alle gasten optimaal kunnen genieten van alle mooie dingen die deze bijzondere dag gaan gebeuren.Lees meer…
 
Puur trouwen
Puur trouwen staat voor onbezorgd en verzorgd trouwen. Daar waar jullie behoefte hebben aan hulp, kan ik jullie ondersteunen. Of dit nu alleen het draaiboek is, samen moodboard maken voor de styling en indeling van de dag, professioneel ceremoniemeester, etc. of gewoon alles. We gaan het samen doen zodat het ten alle tijden jullie dag blijft! En dat het vooral genieten wordt voor jullie en jullie gasten zowel in de voorbereidingstijd en jullie mooiste dag!

Ik maak graag kennis met jullie!
Margriet Smit

Lees meer…

 
Trouw aan jou – by Bo
Als weddingplanner en ceremoniemeester volg ik mijn hart. Zoals je ook in de liefde je hart volgt.
Trouw aan jou betekent voor mij: bezig zijn met wat ik het allerliefst doe. Organiseren, plannen, styling, adviseren, van A tot JA!Trouw aan jou betekent voor jullie: zonder zorgen de liefde vieren op jullie grote dag.
Zijn jullie op zoek naar een vast aanspreekpunt, iemand die mee denkt en helpt keuzes maken, een ceremoniemeester zodat jouw goede vriend, vriendin, broer of zus zich ook gast voelt en van de bruiloft kan genieten? Willen jullie hulp bij het zoeken van een locatie, styling advies, opstellen van het draaiboek, tafelschikking, dagindeling?
Voor iedere bruiloft een passend voorstel. Vanaf de planning tot aan de huwelijksreis denk en organiseer ik samen met jullie.Laten we kennis maken.www.trouwaanjou.com
  
Save the Date Weddingplanner
Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Mijn naam is Melissa Regtop van Save the date Weddingplanner.
De grote dag, ongetwijfeld hebben jullie hier al ideeën over. Samen zoeken naar inspiratie, de perfecte locatie, prachtige decoratie en ga zo maar door.
Graag help ik jullie bij het realiseren van een onvergetelijke trouwdag. Op zoek naar advies, een ceremoniemeester, styling of de volledige A tot Ja planning? Ik help jullie graag.
Save the Date Weddingplanner vormt jullie wensen en dromen tot werkelijkheid, een dag om nooit te vergeten.
 
Van Dijk Bruiloften
Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd met dit mooie voornemen! Mijn naam is Ellen van Dijk – Vinke, Weddingplanner en Ceremoniemeester. Een spannende en drukke tijd breekt aan. Gelijk kun je al aan de slag om de eerste wensen en ideeën op te schrijven en uit te werken. Maar wat moet je eigenlijk allemaal regelen? Wat is er allemaal mogelijk? Weten jullie niet precies waar jullie moeten beginnen en willen jullie graag hulp van een professionele weddingplanner of ceremoniemeester? Dan ben ik er voor jullie! Een weddingplanner/ceremoniemeester ontzorgt. Op deze manier kan je zonder stress en met veel plezier werken aan de voorbereidingen en optimaal genieten tijdens de dag zelf. Neem je mij als weddingplanner of ceremoniemeester in de hand, dan ben je verzekerd van: het nastreven van jullie wensen, een stressloze voorbereiding, zorgeloos genieten, ruime keuze voor elk budget, professionaliteit en persoonlijke begeleiding.
Voor vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak: Neem gerust contact op!
Vertrouwd Wedding Planning

 Jullie gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Mijn naam is Wilma Ammersken-Baas, Weddingplanner van Vertrouwd Wedding Planning.
Een trouwdag moet perfect en uniek zijn. De organisatie hiervoor is een hele klus. Ik als weddingplanner help jullie daar graag bij. Jullie kunnen er op vertrouwen dat jullie dag zo wordt als waar jullie van dromen. Een dag zonder zorgen, een dag om volop van te genieten.
Door mijn kennis en contacten met vele leveranciers is het mogelijk om goede en eerlijke prijsafspraken te maken.

Dus heb vertrouwen in mij en neem vrijblijvend contact met me op!

 
Weddingplanner Houvast
Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd. Nu op zoek naar een weddingplanner die jullie alle touwtjes uit handen neemt en ontzorgt. Daar ben ik voor, Ina Poppen-Ensing, weddingplanner Houvast.
Waarom “Houvast”? Mijn gedachte hierachter: Hou elkaar vast. Op weg naar jullie huwelijksvoltrekking hand in hand (SAMEN).Jullie willen trouwen en weten niet hoe het een en ander georganiseerd moet worden, of jullie hebben gewoonweg daar de tijd niet voor. Hebben jullie een beperkt budget? Geen probleem. Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk. Wil je een aanzoek doen en je weet niet precies hoe dat te gaan oppakken. Laat mij het weten en dan zorg ik er voor dat de dag van het aanzoek en jullie huwelijksdag onvergetelijk gaat worden. Alles is mogelijk.Door mijn werkzaamheden als ambtenaar Burgerlijke stand kan ik jullie ook helpen bij het vinden van een trouwambtenaar. Gaat jullie keuze uit naar een trouwambtenaar uit familie-of kennissenkring? Vanuit mijn werk bij de gemeente weet ik hoe de procedure in zijn werk gaat met de benoeming en beëdiging.
Lees meer…
  
Woesh!
Mijn naam is Maria van Tuinen. Een enthousiaste weddingplanner die heel graag op een persoonlijke manier aan de slag gaat met en voor aanstaande bruidsparen. Weddingplannen wordt vaak geassocieerd met ‘duur’ , maar past echt binnen elk budget. Een goede weddingplanner kan bijvoorbeeld zijn/haar kosten (deels) terugverdienen door goede prijsafspraken te maken voor het aanstaande bruidspaar.
Of jullie nu alleen hulp nodig hebben bij het contracteren van bepaalde partijen, of een ceremoniemeester willen op jullie grote dag: Ik help jullie heel graag om jullie trouwdag te laten verlopen zoals jullie dat graag willen. Je hoeft je vriendin of broer niet meer de spannende taak toe te bedelen van ceremoniemeester: ik coördineer alles voor jullie zodat iedereen, vooral jullie zelf, optimaal kunnen genieten van jullie grote dag. Ik kom graag (vrijblijvend) langs om kennis met jullie te maken!Lees meer…
ZegJa Weddingplanner
Ik ben Annelies van zegJa.
Met mijn enthousiasme en persoonlijke aanpak ga ik aan de slag met jullie ideeën en wensen.Graag denk ik met jullie mee over je thema, waar ik mij dan helemaal in vast in bijt om voor jullie een prachtige huwelijksdag te organiseren.
Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie dag precies verloopt zoals dat gepland is. Ik ben de gastvrouw van jou en jullie gasten. Iedereen die zorgeloos kan genieten.
Als ik iedereen met een lach zie genieten met een grote G, dan is mijn dag weer goed.
Zeg ook JA tegen zegJa en laat je dromen uitkomen.Lees meer…