Leden

De volgende weddingplanners zijn lid van de vereniging Weddingplanners Noord-Nederland.

Cotton Candy Weddings
Alma van den Bos is het gezicht van Cotton Candy Weddings uit Zwolle. Binnenkort volgt hier meer informatie.

Lees meer…

 
I am Weddingplanner

Trouwen: Het aangaan van een officiële verplichting tussen twee personen om voor elkaar te zorgen. Bruiloft vieren, een huwelijk sluiten, huwen, in de echt verbonden worden, in het huwelijk treden.

En wat is het mooi en een eer om als weddingplanner zorg te mogen dragen voor deze bijzondere dag. Vaak de mooiste dag uit jullie leven. Het moet perfect zijn, maar vooral: het moet bij jullie passen. Ik help jullie graag bij het organiseren van deze mooie dag, vol liefde, zonder stress.

I am Rosanne Stikvoort, I am Weddingplanner

Lees meer…

   
Onbezorgde Trouwdag
Mijn naam is Nicole Bredewold, weddingplanner Onbezorgde Trouwdag. Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar ik voor sta. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester. Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek. Jullie bruiloft mijn zorg!

Lees meer…

 
Puur trouwen
Puur trouwen staat voor onbezorgd en verzorgd trouwen. Daar waar jullie behoefte hebben aan hulp, kan ik jullie ondersteunen. Of dit nu alleen het draaiboek is, samen moodboard maken voor de styling en indeling van de dag, professioneel ceremoniemeester, etc. of gewoon alles. We gaan het samen doen zodat het ten alle tijden jullie dag blijft! En dat het vooral genieten wordt voor jullie en jullie gasten zowel in de voorbereidingstijd en jullie mooiste dag!

Ik maak graag kennis met jullie!
Margriet Smit

Lees meer…

 
Rakennya Events & Wedding
Hallo, mijn naam is Elke Stuiver. Ik ben Evenementen organisator en Weddingplanner sinds 2009. Door mijn ruime ervaring durf ik ook out of the box te denken. Of het nu gaat om een Event of Wedding, voor mij is het van belang dat de klant zijn of haar gewenste Event tot werkelijkheid ziet komen. Stel een bruid haar droom is een Caribbean wedding, maar heeft niet de mogelijkheid om naar de Caribbean te gaan. Dan ben ik de juiste persoon om ervoor te zorgen dat de Caribbean naar haar toe komt. Geen thema is te gek voor mij. Bij Rakennya ben je aan het juiste adres om de dag van je leven te hebben zonder de overbodige stress.

Lees meer…

 
Van Dijk Bruiloften
Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd met dit mooie voornemen! Mijn naam is Ellen van Dijk – Vinke, Weddingplanner en Ceremoniemeester. Een spannende en drukke tijd breekt aan. Gelijk kun je al aan de slag om de eerste wensen en ideeën op te schrijven en uit te werken. Maar wat moet je eigenlijk allemaal regelen? Wat is er allemaal mogelijk? Weten jullie niet precies waar jullie moeten beginnen en willen jullie graag hulp van een professionele weddingplanner of ceremoniemeester? Dan ben ik er voor jullie! Een weddingplanner/ceremoniemeester ontzorgt. Op deze manier kan je zonder stress en met veel plezier werken aan de voorbereidingen en optimaal genieten tijdens de dag zelf. Neem je mij als weddingplanner of ceremoniemeester in de hand, dan ben je verzekerd van: het nastreven van jullie wensen, een stressloze voorbereiding, zorgeloos genieten, ruime keuze voor elk budget, professionaliteit en persoonlijke begeleiding.
Voor vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak: Neem gerust contact op!Ellen van Dijk – Vinke
Van Dijk Bruiloften
Vertrouwd Wedding Planning

 Jullie gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Mijn naam is Wilma Ammersken-Baas, Weddingplanner van Vertrouwd Wedding Planning.
Een trouwdag moet perfect en uniek zijn. De organisatie hiervoor is een hele klus. Ik als weddingplanner help jullie daar graag bij. Jullie kunnen er op vertrouwen dat jullie dag zo wordt als waar jullie van dromen. Een dag zonder zorgen, een dag om volop van te genieten.
Door mijn kennis en contacten met vele leveranciers is het mogelijk om goede en eerlijke prijsafspraken te maken.

Dus heb vertrouwen in mij en neem vrijblijvend contact met me op!
Wilma Ammersken-Baas

 
Weddingplanner Houvast
Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd. Nu op zoek naar een weddingplanner die jullie alle touwtjes uit handen neemt en ontzorgt. Daar ben ik voor, Ina Poppen-Ensing, weddingplanner Houvast.
Waarom “Houvast”? Mijn gedachte hierachter: Hou elkaar vast. Op weg naar jullie huwelijksvoltrekking hand in hand (SAMEN).Jullie willen trouwen en weten niet hoe het een en ander georganiseerd moet worden, of jullie hebben gewoonweg daar de tijd niet voor. Hebben jullie een beperkt budget? Geen probleem. Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk. Wil je een aanzoek doen en je weet niet precies hoe dat te gaan oppakken. Laat mij het weten en dan zorg ik er voor dat de dag van het aanzoek en jullie huwelijksdag onvergetelijk gaat worden. Alles is mogelijk.Door mijn werkzaamheden als ambtenaar Burgerlijke stand kan ik jullie ook helpen bij het vinden van een trouwambtenaar. Gaat jullie keuze uit naar een trouwambtenaar uit familie-of kennissenkring? Vanuit mijn werk bij de gemeente weet ik hoe de procedure in zijn werk gaat met de benoeming en beëdiging.
Lees meer…
  
Woesh!
Mijn naam is Maria van Tuinen. Een enthousiaste weddingplanner die heel graag op een persoonlijke manier aan de slag gaat met en voor aanstaande bruidsparen. Weddingplannen wordt vaak geassocieerd met ‘duur’ , maar past echt binnen elk budget. Een goede weddingplanner kan bijvoorbeeld zijn/haar kosten (deels) terugverdienen door goede prijsafspraken te maken voor het aanstaande bruidspaar.
Of jullie nu alleen hulp nodig hebben bij het contracteren van bepaalde partijen, of een ceremoniemeester willen op jullie grote dag: Ik help jullie heel graag om jullie trouwdag te laten verlopen zoals jullie dat graag willen. Je hoeft je vriendin of broer niet meer de spannende taak toe te bedelen van ceremoniemeester: ik coördineer alles voor jullie zodat iedereen, vooral jullie zelf, optimaal kunnen genieten van jullie grote dag. Ik kom graag (vrijblijvend) langs om kennis met jullie te maken!Lees meer…
ZegJa Weddingplanner
Ik ben Annelies van zegJa.
Met mijn enthousiasme en persoonlijke aanpak ga ik aan de slag met jullie ideeën en wensen.Graag denk ik met jullie mee over je thema, waar ik mij dan helemaal in vast in bijt om voor jullie een prachtige huwelijksdag te organiseren.
Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie dag precies verloopt zoals dat gepland is. Ik ben de gastvrouw van jou en jullie gasten. Iedereen die zorgeloos kan genieten.
Als ik iedereen met een lach zie genieten met een grote G, dan is mijn dag weer goed.
Zeg ook JA tegen zegJa en laat je dromen uitkomen.Lees meer…